(Ingestuurd artikel van één van onze klanten)

Mijn ervaring met juristen kwam nog eens van pas. Ongeveer twee weken geleden stond ik als standhouder voor het eerst op een braderie. Het was heel gezellig. Toch was er één ding waar ik mij de hele dag ontzettend aan heb gestoord. Ter voorbereiding op de dag had ik wel wat wisselgeld meegenomen, dit bleek niet genoeg en ik geneerde mij enorm dat ik af en toe niet meer het juiste wisselgeld in de kassa had. 

Geweldige tip

De man van de kraam naast mij gaf een tip over een mobiele pin huren. Hij vertelde mij het een en ander erover. Zelf had hij ook zo’n praktisch apparaat. 

Op internet vond ik een bedrijf die mobiele pin apparaten verhuurt. Na even goed gekeken te hebben, bleek dit bedrijf geen algemene voorwaarden te hanteren. Omdat ik een beginnend ondernemer ben, ben ik hier juist erg spits op, en heb ik deze onderneming erop gewezen. Zij hebben mijn advies gevolgd om bij juristen advies hieromtrent in te winnen. Wat denk je? Als dank kreeg ik een week lang gratis een pinautomaat huren van ze. Er netjes.

Wat een uitkomst

Afgelopen week stond ik voor de tweede keer op de braderie met mijn kraam. De mobiele pin had ik nu wel online gehuurd en alles kwam snel en goed aan, inclusief oplader voor het apparaat. Ik kon hem huren voor één dag of langer. Ik koos voor één dag

Mobiele pin huren, de perfecte keuze

Het beviel enorm goed, ik heb kunnen genieten van de dag zonder stress. Alles ging heel gemakkelijk, het apparaat werkte goed. Ik heb meer verkocht dankzij de gehuurde mobiele pin. Klanten waren zeer enthousiast erover en vonden het een hele verbetering. Een aantal klanten vertelden dat ze niks bij mij kochten omdat de enigste optie bij mijn kraam was om contant te betalen. Dankzij mijn keuze om een mobiele pin te huren hebben klanten alleen nog hun pinpas nodig en hoeven zij dus niet meer met een gevulde portemonnee rond te lopen. Het is niet alleen minder zwaar nu, maar natuurlijk ook veel veiliger.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 74

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op