Auteursrecht

De complete inhoud van advocaatvoorbedrijfsovername.nl is auteursrechtelijk beschermd. U mag niets kopiëren of verveelvoudigen zonder uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van advocaatvoorbedrijfsovername.nl

Aansprakelijkheid

De teksten en informatie op deze website zijn met uiterste zorg samengesteld. Wij kunnen niet garanderen dat de inhoud foutloos of geheel correct is. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid die het indirecte of directe gevolg is van handelen naar aanleiding van informatie van deze website. Laat u altijd correct door een juridisch adviseur of advocaat inlichten voordat u acties onderneemt als gevolg van informatie van deze website.

Uw bedrijf verkopen vraagt individueel advies. Op deze website zijn voor de voorbeelden uit de praktijk van onze juristen en advocaten aangehaald. Het betreft voorbeelden op het gebied van bedrijfsoverdracht. Alle aangeboden informatie zoals de teksten met voorbeelden en uitwerkingen van bedrijfsovernames blijven intellectueel eigendom van de rechthebbende(n) van www.advocaatvoorbedrijfsovername.nl. Alle beschreven voorbeelden en juridische zaken zijn zeer algemeen van strekking. Het is van groot belang dat u individueel juridisch advies aanvraagt bij een geplande bedrijfsovername of het kopen van een bedrijf. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid indien u stappen onderneemt op basis van de hier aangeboden informatie. Onze advocaten kunnen u eventueel voorzien van een passend individueel advies.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Foutieve inhoud en (on)juiste artikelen

De redactie van Advocaatvoorbedrijfsovername.nl besteedt veel zorg aan de inhoud van de artikelen op deze website. Helaas kunnen wij niet garanderen dat de aangeboden informatie foutloos is. Wanneer advocaatvoorbedrijfsovername.nl aangesproken wordt op fouten of onvolledigheid van gegevens, dan zullen wij direct teksten verbeteren of aanvullen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Links

Op deze website staan links naar andere websites. Wij kunnen niet garanderen dat de inhoud van deze sites met dezelfde zorg als advocaatvoorbedrijfsovername is samengesteld. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor gevolgen van gebruik van deze externe websites.

Wijzigen disclaimer

Advocaatvoorbedrijfsovername behoudt zich het recht voor de disclaimer van deze website te allen tijde te wijzigen. Bekijk hierom regelmatig deze pagina om van iedere laatste disclaimer op de hoogte te zijn.

Versie 3 november 2014

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 74

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op