Corporate finance voor bedrijfsovername

Steeds meer Engelse termen steken in het zakenleven in Nederland de kop op. Corporate finance betekent echter niets anders dan ondernemingsfinanciering.

Corporate finance bedrijven zijn meestal bedrijven die een zeer ruime markt bestrijken en thuis zijn op alle gebieden die met een bedrijfsovername te maken hebben. Veel corporate finance bedrijven zijn aangesloten bij nationale en internationale M&A organisaties, zodat ze grensoverschrijdend en accuraat kunnen handelen.

Taken corporate finance

Een van de belangrijkste taken van een corporate finance bedrijf, is de lange termijn financiering van een onderneming. Corporate finance bedrijven werken meestal met treasure management. Treasure management is optimale beheersing van de financiële risico’s, die bij een bedrijfsovername komen kijken. Dit is dus een zeer belangrijke factor, wanneer het om overname van uw bedrijf gaat of wanneer u een bedrijf wilt overnemen.

Laat u goed adviseren

Is er sprake van een bedrijfsovername en wilt u begeleiding van een corporate finance bedrijf, dan is het van belang dat u zich goed laat voorlichten. Neem de tijd voor een goede adviseur, zodat u vol vertrouwen dit belangrijke traject kunt instappen. Een bedrijfsovername is niet zomaar iets. Of u nu afstand gaat nemen van uw eigen bedrijf of een bedrijf wilt overnemen om uw marktpositie zo te verbeteren, het is een grote stap in uw leven, neem hier de tijd voor. De meeste corporate finance bedrijven hebben zelf juristen in huis, het kan echter geen kwaad om eerst na een onafhankelijk advocaten kantoor te stappen en daar de nodige informatie te vergaren. Daarnaast kan een onafhankelijk advocaat voor bedrijfsovername, u uit ervaring het juiste corporate finance bedrijf aanraden.

corporate finance solutions

Op onze afdeling Corporate Finance werken corporate finance analysten met jarenlange ervaring. Onze advocaten zijn waardig gesprekspartner voor de corporate finance manager van middel grote MKB bedrijven.

Ervaring met Corporate finance

Onze advocaten hebben allemaal een opleiding Master corporate finance of advanced corporate finance afgerond.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 74

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op